Nyheder

Status

Fjernvarmeudbygningen er nu færdig i etape 1 og snarligt i etape 2. Udbygningen fortsætter i etape 3 og påbegyndes i etape 4 på Risbro.

Det omfattende kloakarbejde, som HOFOR er i gang med, resulterede i en ændring i udbygningstidsplanen, hvilket vi informerede om i sidste nyhedsbrev. Kloakprojektet betød, at vi fremskyndede udbygningen af fjernvarmen på Sydkærsvej i etape 6 og 7. I tidsplanen markeres området med en stiplet linje. Rørarbejdet i dette område er færdiggjort, og varmen tilkobles efter tidsplanen. 

 

Sydkærs Allé

Forsinkelse på Lellinge Allé

På Lellinge Allé i etape 2 har der i et stykke tid været åbne render til stikledningerne. Årsagen til, at der har været forsinkelse på disse reetableringer er, at der i jorden har været adskillige ledninger. Op til weekenden vil de afsluttende arbejde blive udført.   

 

Lellinge Allé

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

Required *

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.